Regullore për komentet – tetova1.com

Regullore për komentet

Komentet në portalin www.tetova1.com dhe në faqen e “tetova1.com” në Facebook janë në pronësi të vet postuesve.

Redaksia jonë nuk mer asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e tyre!

Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese.
Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron qëndrimin editorial të redaksis së Portalit tonë.

KJO WEB FAQE HOSTOHET NE SERVERAT E GlobiSOFT.Net