​Shënohet goli i katërt në ndeshjen Angli – Kosovë

31
#

Është sh.ënuar edhe g.oli i katërt në ndeshjen Angli – Kosovë.

Anglia ka arritur të dyfishoj epërsinë ndaj Kosovës me a.utogolin e sh.ënuar nga Mërgim Vojvoda.Gjatë këtij aksioni Fidan Aliti u lëndua mirëpo lojtarët e kombëtares angleze nuk e ndalën lojën dhe për këtë pati ank.esa të shumta nga trajneri i Kosovës Bernard Challandes, i cili u ndë.shkua me karton të verdhë nga referi kryesor.