1 orë e gjysmë, Elvis Naci mbledh rreth 50 mijë euro për djaloshin nga Gjilani! (VIDEO)

Advertisment

Të gjithë u prekëm nga rasti i djalit të ri nga Gjilani i prekur me Leukemi Akute, për këtë rast kishte reagime për ndihmë nga gjith Kosova dhe po ashtu u angazhuan edhe shumë për të ndihmuar rreth këtij rasti.

Sot në një njoftim Hoxha dhe bamirësi i njohur Elvis Naci njoftoi që do e merr përsipër këtë rast!

Reklame

Teksa ende po vazhdon emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” deri tani janë mbledhur rreth 60 mijë euro për rastin e djalit nga Gjilani, Ilir Behluli

Tema kryesore e Emisionit sonte ishte rreth ketij rasti, mund ta ndiqni LIVE ketu: