101 raste të reja me Kovid-19, humbin jetën 5 persona

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 101 raste të reja me virus korona.

Më shumë se gjysma, gjegjësisht 57 janë nga Shkupi, Tetova 19, Kumanova 13 dhe disa qytete të tjera nga 1 rast. Jetën e kanë humbur 5 persona, 1 nga Shkupi, 2 nga Kumanova, 1 nga Struga dhe 1 nga Gostivari. Të shëruar janë 22 pacientë.