107 të infektuar dhe 1 i vdekur nga Koronavirusi në 24 orët e fundit në Maqedoni

Advertisment

Gjatë 24 orëve të fundit në vend janë shënuar 107 te infektuar te rinj dhe një i vdekur nga Kovid-19.

Ky është numri më i lartë i të infektuarve brenda 24 orëve që nga fillimi i pandemisë. Mbi 40 persona janë infektuar vetëm në Kumanovë, përfshirë edhe kryetarin e kësaj komune Maksim Dimitrievski.