108 raste të reja dhe dy vi ktima nga Covid19

Advertisment

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1 902 testimet ndërsa janë regjistruar 108 raste të reja me Koronavirusi.

Rastet janë regjistruar në: Shkup-45, Kumanovë-18, Dibër-1, Shtip-11, Prilep-3, Tetovë-2, Strugë-4, Veles-4, Gostivar-9, Strumicë-2, Vinicë-2, Dellçevë-4, Sveti Nikollë-3.

Reklame

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 112 pacientë të shëruar: Shkup-32, Dibër-1, Shtip-20, Prilep-4, Tetovë-4, Veles-3, Manastir-5, Gostivar-11, Koçani-2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-8, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-12.

Dy pacientë kanë humbur jetën në kushte spitalore.