11 të vdekur dhe 185 raste të reja në Maqedoni

LAJMI FUNDIT/ 11 të vdekur dhe 185 raste të reja me koronavirus në Maqedoni.

Venko Filipçe në rrjetin e tij social facebook ka nxjerë shifrat e reja në 24 orët e fundit.

Reklame

Prej tyre 96 persona janë nga Shkupi, Kumanove 2 , Dibra 18, Shtip 4, Prilep 1, Tetovë 14, Strugë 20, Veles 2, Manastir 2, Ohër 2, Kavadar 2, Kriva Pallanke 1, Gostivar 2, Probishtip 1, Sveti Nikolle 2, Kercove 3, Resnje 8.