Bekim Qoku: S’ka shtet më idiot se Maqedonia e Veriut

Blerim Qoku ka komentuar mbrëmë në facebook gjendjen aktuale me covid në Maqedoni por edhe masat e mara nga shteti:

47 vd ekje sot nga virusi.
Me orë policore tash e dy javë.
Me lokale mbyllur 24 orë.
Me mësim online tash e një vit.

Reklame

Me kufizime lëvizjesh dhe tubimesh të rrepra.
Bile na ndaluan edhe në Shqipëri me shku, çfarë skandali.
Me gjysmën e popullit jashtë.

Dhe ne kemi ende një ministër shëndetësie që krekoset për çdo ditë nëpër TV sikur me qenë gjithçka normale.
Mund të ketë shtet më të varfër se MV, po kurrsesi më idiot, më shtet koti.