152 raste të reja, 70 të shëruar dhe asnjë të vdekur nga koronavirusi në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1077 testime, ndërsa janë regjistruar 152 raste të reja me koronavirius. Në Shkup 39, Kumanovë 20, Dibër 8, Shtip 14, Prilep 1, Tetovë 9, Strugë 13, Manastir 5, Ohër 3, Kavadar 5, Gostivar 15, Gjevgjeli 3, Strumicë 4, Radovish 1, Koçani 1, Demir Hisar 2, Makedonski Brod 2, Delçevë 3, Kratov2ë 1, Sveti Nikollë 1 dhe Kërçovë 2.

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 70 pacientë të shëruar. Nuk ka pacientë të cilët kanë humbur jetën nga Kovid-19.

Reklame

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostifikuar me koronavirus në vendin tonë ka tejkaluar shifrat 10 mijë, më saktë 10086. /SHENJA/