16 vjeçari i operuar qëndron në çadër (VIDEO)

44

Rrëfehet familja e 16 vjecarit se si ata kane marrë një çader me zor dhe jane strehur me djalin 16 vjec i cili eshte operuar.

Ai tha se neve nuk na kane thene asgje, ne nuk jemi shperngulur, deri me tani nuk kemi ndihma eshte kohe e ftohte.

Per me shume ndegjoni rrefimin e ksaj familje

VIDEO: