166 raste të reja me Koronavirus dhe katër të vd ekur në Maqedoni

Advertisment

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1419 testime dhe 166 raste të reja të COVID 19 janë regjistruar në: Shkup 47 Kumanovë 17 Dibër 1 Shtip 23 Tetovë 12 Strugë 7 Manastir 1 Ohër 3 Kavadarci 9 Gostivar 15 Gjevgjeli 1 Strumicë 1 Demir Hisar 1 Makedonski Brod 10 Vinicë 2 Sveti Nikole 2 Kërçovë 12 Negotino 2.

Humbën jetën 4 pacientë një pacient nga Shkupi një pacient nga Kërçova një pacient nga Shtipi dhe një pacient nga Manastiri. Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 185 pacientë të shëruar nga:

Reklame

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 105.357 teste të COVID 19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11054 numri i pacientëve të shëruar është 6882 numri i atyre që humbën jetën është 497 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3675.