19 vjeçari nga fshati Sellcë tregon eksperincën si picajolli më i mirë në Islandë

Advertisment

Se shteti ynë s’të ofron mundësi kjo vazhdimisht po dëshmohet, të rinjtë largohen nga vendi për një të ardhme të sigurtë dhe për të gjetur veten në profesionet e tyre pasi në vendlindje nuk ju është dhënë mundësia!

Kështu ka ndodhur edhe me Rezeart Nexhmedinin nga fshati Sellcë i Tetovës 19 vjeçarin i cili para 2 viteve u largua për në Islandë që t’i jepet një mundësi punësimi, shkruan Pa Censurë.

Reklame

Sot Nexhmedini suksesshëm dëshmon aftësitë e tij në kulinari duke qenë një ndër picajollët më të mirë të picerisë Domino në Islandë.

Nexhmedini edhe pse ka gjetur vetem në Islandë ku ndodhet bashkë me familjen, nuk harron bashkëfshatarët e tij të cilët thotë se i ka në zemër përgjithmonë