19 vjeçari Onur Sadiku është njëri nga viktimat e aksidentit

183

Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë.

Për momentin dihet se Onur Sadiku de Rametulla Abdurahimi janë viktimat të cilët i kanë identifikuar të afërmit e tyre.

Ngushllime Familjes Sadiku dhe Abdurahmi.

Të Allahut jemi tek ai do të kthehemi.