2 të arrestuar dhe 4 policë të lënduar në protestat në Tetovë

Nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë informojnë se gjatë protestave në Tetovë janë lënduar katër policë si dhe dy persona janë arrestuar.

Të privuar nga liria janë një 52 vjeçar nga Tetova dhe një 31 vjeçar nga Kërçova.