200 ushtarë të rinj profesionistë di ti bashkangjiten ARM-së

Dyqind ushtarë të rinj profesionistë prej sot do t’i bashkëngjiten radhëve të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ushtarët e rinj sot do në një solemnitet në kazermën “Ilinden” në Shkup do t’i përshëndes ministrja e mbrojtjes Radmilla Sheqerinska.

Reklame

Me pranimin 200 ushtarëve profesional, numri i përgjithshëm i ushtarëve të pranuar në tre vitet e fundit arrin në 830.
Departamentin për Krimin Ndërkufitar, Migracionin, Të Huajt dhe Ripranimin