21 persona thirren në bisedë informative për ngjarjet në Hasanbeg

Lidhur me ngjarjen e para ca ditëve në Hasanbeg të Shkupit nga ana e SPB-Shkup janë ngritur deri tani padi kundër tre personave, ndërsa në mënyrë plotësuese janë identifikuar

dhe thërritur në bisedë informative edhe 21 persona të tjerë të cilët kanë marrë pjesë ne ngjarje dhe nuk kanë respektuar orën policore, njoftojnë nga MPB-ja.

“Gjatë periudhës së ardhshme, a në drejtim të zbardhjes së plotë të rastit Ministria për Punë të Brendshme do të vazhdoj të siguroj prova materiale për personat e tjerë, dhe pas përfundimit të procedurës ndaj të gjithë atyre që kanë shkelur ligjin,

do të ngritën padi adekuate deri tek Prokuroria Themelore Publike”, thuhet në njoftimin e MPB-së.