22 raste të reja me Koronavirus në Tetovë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer 870 teste dhe nga këta 176 kanë rezultuar pozitivë me COVID 19, ndërkohë kanë ndërruar jetë edhe 9 persona.

Po ashtu janë shëruar edhe 80 pacientë.

Reklame

Shkup  61, Tetovë  22 ,Strugë  19 ,Shtip 14 ,Ohër  14 ,Kumanovë  8 ,Gostivar  7 ,Kërçova  6 ,Prilep  5 ,Veles  5 ,Resnjë  5 ,Manastri  3 ,Koçan  2 ,Strumicë  1 ,Demir Hisar 1 ,Dibër  1 ,Pehçevë  1 ,Probishtip  1