23 tetori ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonis

Advertisment

Edhe java e ardhshme do jetë javë më e shkurt për të gjithë të punësuarit në Maqedoni.

Me rastin e Ditës së Lu ftës Revolucionare Maqedonase, e premte, 23 tetor, do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Reklame

MPPS ua uron festën e 23 tetorit të gjithë qytetarëve të vendit