27 vjeçarja nga Tetova denoncon dhu në nga bashkëshorti

30

Në rajonin e Tetovës vazhdojn të denoncohen raste të dhu nës familjare.

Njëzet e shtatë vjeçarja nga Tetova, mbrëmë (12-qershor) ka denoncuar dhu në familjare të cilën rreth ora 23 e 30 minuta ndaj saj e ka kryer bashkëshorti i saj 30 vjeçar me iniciale T.A.

I denoncuari e ka fyer dhe sul muar fizikisht përpara syve të fëmijëve të tyre të mitur.

 

Pas denoncimit T.A menjëherë është privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policor Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.