36 vjeçari nga Tetova e sul mon fizikisht gruan 27 vjeçare

40

Njëzetë e shtatë vjeçarja nga Tetova, dje (11-qershor) ka denoncuar dhu në familjare të cilën ndaj saj e ka kryer bashkëshorti i saj 36-vjeçari Sh.I.

pasi që i njëjti është kthyer në shtëpi, ka filluar psiqikishtë dhe fizikishtë ta mall tretojë, gjithashtu pas denoncimit dhe thirjes që të meren masa lidhur me rastin,

ndaj pjestarëve të policisë, i njëjti është sillur në mënyrë agr esive, duke i shtyrë dhe poshtruar.

 

I denoncuari Sh.I është privuar nga liria dhe meren të gjitha masat për zbardhjen e plotë të rastit.