364 raste të reja, ja në cilin qytet ka më shumë

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 2140 teste dhe 364 raste të reja të COVID -19 u regjistruan në:

Shkup 184 , Kumanovë 13 .Dibër 1, Shtip 13 ,Prilep 12 .Tetovë 19 ,Strugë 6, Veles 4. Manastir 10, Ohër 4, Kavadarci 5 ,Gostivar 4, Gjevgjeli 5 ,Strumicë 21 ,Kriva Palankë 5 ,Radovish 11 .Koçani 17 ,robishtip 2 ,Makedonski Brod 1 ,Berovë 3 ,Valandovë 3 ,Vinicë 2
Delçevë 4 ,Sveti Nikole 11 ,Kërçovë 3 ,Negotinë 1

Reklame

Humbën jetën 3 pacientë, një nga Ohri (73), një nga Gostivari (62) dhe një nga Radovishi (72). Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 106 pacientë të shëruar nga:

Shkup 35 ,Kumanovë 12 ,Dibër 2 ,Shtip 3 ,Prilep 16 ,Tetovë 6 ,Strugë 3 ,Veles 4 ,Manastir 4 ,Ohër 4, Kavadarci 1 ,Gostivar 1 ,Gjevgjeli 1 ,Strumicë 4 ,Kriva Palankë 3 ,Probishtip 1
Makedonski Brod 2 ,Sveti Nikole 2 .Kërçovë 1 ,Resnje 1

Deri më tani, një total prej testeve 201512 të COVID -19 janë kryer në vend. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 19777, numri i pacientëve të shëruar është 15855, numri i atyre që humbën jetën është 775 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3147.