Gili e Teuta me fustana të njejtë, rastësi apo..! (Foto)

78

Secila femër, e sidomos fytyrat publike i kushtojnë rëndësi të veçantë dukjes.

E kur është fjala për paraqitjet në publik, secila provon të duket më e veçantë, unike, shkruan “Kosovarja”.

Madje rrallë ndodhë që një këngëtare të vishet dy herë njejtë, e jo më të ngjajë me tjetrën.

Por ka edhe raste kur rastësia i kap dy femra të vishen njejtë, disa e kondiderojnë ‘fatkeqësi’ e disa thjeshte rastesi.

Fundit janë parë të veshura njejtë dy këngëtaret tona të njohura Gili dhe Teuta Selimi.

Ato duket se e kanë marrë me sportivitet këtë gjë, pasi shihen të hareshme dhe së bashku duke vallëzuar. Se a ishte rastesi, apo qëllimshme nuk dihet./Kosovarja/