4 viktima nga koronavirusi gjatë 24 orëve të fundit, një nga Tetova

19 rate të reja të të infekturve me Kovid-19 janë regjistruar gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut dhe 4 viktima, ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë.

Raste e të infektuarve janë 11 në Shkup, 2 në Kumanovë, 1 në Prilep në Tetovë, 1 në Veles, në Gostivar 1, në Strumicë 1 dhe në Vinicë 1.

Reklame

Janë regjistruar edhe katër viktima, një 65-vjeçare dhe një 71-vjeçar nga Shkupi, një 73-vjeçar nga Tetova dhe një 41-vjeçar nga Prilepi.