42 persona shkelin orën policore, arrestohen 37 prej tyre

Advertisment

Gjatë natës së kaluar (13/14.05.2020) sa i përket kufizimit të lëvizjes së lirë është evidentuar se në gjithë shtetin 42 persona nuk kanë respektuar orën policore, me çrrastë 37 janë arrestuar ndërsa ndaj të tjerëve do të ngritën procedura adekuate.

Ndërkohë sa i përket masës për mbajtjen e maskave mbrojtëse është evidentuar se 25 perosna nuk e kanë respektuar këtë masë preventive.

Reklame

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e shteti 50 personave u janë dhënë vendime ëpr izolim, deisa 19 të tjerë kanë firmosur vendim për vetizolim.

Ndërkohë nga ana e zyrtarëve policorë është kryer kontrolli i rregullt tek personat që gjenden në izolim dhe vetizolim, dhe nuk është konstatuar asnjë shkelje.