44 raste të reja me koronavirus në Maqedoni, 4 raste në Tetovë

Ministria e Shëndetësisë njofton se në Klinikën Infektive si pasojë e Covid-19 kanë vdekur dy burra, njëri në moshën 45 vjeçe nga Kumanova, kurse tjetri i moshës 78 vjeçe nga Dibra.

Gjatë 24 orëve të fundit janë relizuar 392 testime prej të cilëve 44 kanë rezultuar pozitive. Sipas qyteteve në Kumanovë 23 raste, Shkup 11, Tetovë 4, Manastir 2 dhe Prilep 1.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve me Covid-19 në vendin tonë shkon në 329, prej të cilve 12 janë shëruar kurse 9 kanë përfunduar me fatalitet.

Sipas qyteteve deri më tani gjithse raste me Covid-19 ka në:
• Shkup – 175
• Dibër – 47
• Kumanovë – 47
• Shtip – 14

• Tetovë – 10
• Prilep – 10
• Strugë – 7
• Velesi – 6
• Manastir – 4
• Ohër – 3

• Kavadarci – 2
• Gostivar – 1
• Kriva Palankë – 1
• Strumica – 1
• Gjevgjeli – 1