46 raste të reja dhe 12 viktima nga Kovid 19, janë shëruar 526 pacientë

Në 24 orët e fundit janë shënuar 46 raste të reja nga COVID-19, ndërsa është kryer numër i ulët i testimeve, gjithsej 378.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë 12 të infektuar e kanë humbur betejën me virusin Korona, numri më i madh i tyre nga Shkupi.

Reklame

Sot Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar numër të lartë të të shëruarve. 526 persona kanë arritur ta mposhtin virusin.