47 vjeçari në Gostivar rrihet nga pesë persona

Advertisment

Dyzet e shtatë vjeçari K.K. nga Gostivari, natën e kaluar (21 dhjetor), gjysmë ore pas mesnatës, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 20:30,

para shtëpisë së tij në rrugën ,,Boge Veljanovski“ në Gostivar,

Reklame

ka qenë i sulmuar fizikisht nga pesë persona, mes të cilëve kanë qenë të përfshirë edhe të afërmit e tij.

Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.