498 raste të reja me koronaviurs, 17 të vdekur

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni janë realizuar 2467 testim dhe janë regjistruar 498 pacient pozitiv me virusin korona.

Gjatë 24 orëve të fundit 17 pacient humbën jetën me virusin korona, ndërsa Insititui i Shëndetit publik regjistroi 606 pacient të shëruar.