5 raste të reja me COVID-19 në Komunën e Tearcës

INFORMATË NGA SHTABI I KRIZËS –TEARCË
COVID-19 EKZISTON, ËSHTË NË MESIN TONË!

Numri i personave të prekur me virusin korona COVID-19 në komunën e Tearcës shkon në 56 prej të cilëve 32 janë aktiv.

Reklame

Gjatë 24 orëve të fundit raste të reja janë rregjistruar në fshatin Dobrosht (+2) dhe nga nje rast në Sllatinë, Tearc dhe Gllogjë.

Sipas vendbanime:

Nepreshten…..4 (1aktiv) Sllatinë ………..9 (3 aktiv) Tearcë…………32 (21aktiv) Përshefcë……..5 (1 aktiv) Gllogjë………….1(1 aktiv) Dobrosht……….5 (5 aktiv)