52 persona shkelin orën policore, 39 arrestohen

Gjatë natës së kaluar (19/20.05.2020) është evidentuar se në gjithë shtetin 52 persona kanë shkelur orën policore, me çrrastë janë arrestuar 39 persona, ndërkohë që për të tjerët do të ngritët procedure adekuate. Ndërkohë që janë regjistruar edhe 33 shkelje për mos mbajtje të maskave mbrojtëse.

Në 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 34 personave u janë dhënë vendime për izolim, derisa 16 të tjerë kanë firmosur vendim për vetizolim.

Reklame

Nga ana e zyrtarëve policorë janë kryer kontrollet e rregullta ndaj personave që gjendjen në izolim dhe vetizolim, dhe nuk është regjistruar asnjë shkelje të kësaj mase.