Personi i aksidentuar me BMW është nga Bërvenica, ja raporti i policis

Dje në ora 17 e 20 minuta në bulevardin ,,Iliria” në Tetovë, vetura e tipit ,,BMW” me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 53-vjeçari Zh.S. nga fshati Bërvenicë e Tetovës,ndërsa ky i fundit ka humbur kontrollin dhe është përplasur për mburojën metalike.

Vozitësi i veturës ,,BMW” i cili ka qenë vetëm në veturë, ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe me autoambulancë është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës për ti ofruar ndihmë mjekësore. Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes me pjsmarjen e Prokurorit publik dhe ekipit nga SPB-Tetovë.