54 shtetas nga Kosova dhe Shqipëria bllokohen në aeroportin e Shkupit

32 shqiptarë nga Republika e Shqipërisë dhe 22 nga Republika e Kosovës kanë mbetur të bllokuar në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.

Siç raportojnë mediat vendore, personat e bllokuar janë kthyer nga Katari,

Reklame

përderisa Shqipëria dhe Kosova kanë mbyllur kufijtë për shkak të pandemisë së virusit korona