6 raste të reja me Koronavirus në Tetovë

Advertisment

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2006 teste të realizuara, 141 persona janë diagnostifikuar me Covid-19.

Shkup 51, Kumanovë,19, Dibër 2, Shtip 15, Prilep 6, Tetovë 6, Strugë 16, Veles 2, Manastir 4, Ohër 2, Kavadarc 1, Gostivar 2, Gjevgjeli 1, Radovish 1, Probishtip 2, Makedonski Brod 2, Berovë 1, Vinicë 1, Dellçevë 1, Sveti Nikollë 2, Kërçovë 2 dhe Negotinë 1.

Reklame

Inistituti i Shëndetit Publik 24 orët e fundit ka regjistruar 93 pacientë të shëruar.

Ndërkaq katër pacientë e kanë humbur betejën me virusin korona. Dy pacient nga Shkupi (54 dhe 55 vjet), një paciente nga Kumanova dhe një pacient nga Sveti Nikolla.