65 vjaçari nga Bogovina i jep fund jetës

Sot rreth orës 11 e 40 minuta në Spitalin klinik të Tetovës mjeku kujdestar pranë ambulancës së kirurgjisë për ndihmë mjeksore ka pranuar personin R.A 65 vjeçar nga fshati Bogovinjë njofton Televizioni Koha.

Personi në fjalë ka pasur lëndime nga arr*më zjaarri ku është konstatuar se ka pasur hyrje-dalje të pl*umbit në pjesën e kokës edhe përskaj mundimit të mjekëve R.A i është nënshtruar plagëve dhe ka ndërruar jetë.

Reklame

Sipas informatave të Televizionit Koha nga Sektori për Punë të Brendëshme Tetovë dy*shohet se rasti në fjalë mund të jetë vetëvr*asje./Tv Koha