Tetovarit i keqpërdorin kartelën kreditore

Advertisment

Dje në ora 10 e 15 minuta, 58-vjeçari A.A. nga Tetova, në SPB Tetovë ka denoncuar se në periudhën prej 25-prill deri më 5-maj të këtij viti, deri tani person i panjohur, në mënyrë ende të pasqaruar e ka keqpërdorur kartelën e tij kreditore.

Punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.