79 raste të reja me Covid-19 dhe 2 të vdekur në 24 orët e fundit

LAJMI I FUNDIT :

79 raste të reja me Covid-19 dhe 2 të vdekur në 24 orët e fundit

Reklame

79 raste të reja me Covid-19 dhe 2 të vdekur në 24 orët e funditAlsat2020-06-06T13:39:05+02:00

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 79 raste të reja me Covid-19, ndërsa janë kryer 835 teste dhe 2 pacientë kanë humbur jetën.

Rastet e reja janë shënuar sipas qyteteve të mëposhtme:

Shkup         44

Kumanovë  9

Shtip            3

Prilep           1

Tetovë         8

Strugë          1

Veles            3

Manastir      1

Ohër              1

Gostivar        6

Dellçevë        1

Negotinë       1

Pacientët që kanë ndërruar jetë njëri është nga Prilepi dhe tjetri nga Strumica. Ndërsa 8 pacientë janë shëruar plotësisht.