80 raste të reja dhe tre vi ktima nga Covid19 në Maqedoni

Advertisment
HTML Image as link

Në 24 orët e fundit janë bërë 680 testime, ndërsa janë regjistruar 80 raste të reja të covid-19:
Shkup 54, Kumanovë 1, Tetovë 3, Veles 4, Kavadarci 2, Gostivar 7
Kriva Palanka 1, Koçani 3, Vinicë 2, Delçevo 1, Sveti Nikole 2

3 persona kanë ndëruar jetë edhe atë pacientë nga Shkupi (48), Struga (78) dhe Strumica (68).

Reklame

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 97 pacientë të shëruar nga:
Shkup 44, Kumanovë 5, Prilep 7, Tetovë 3, Manastir 2, Kavadarci 1,Gostivar 3
Gjevgjelia 3, Strumicë 6, Kriva Palanka 1, Koçani 7 etj.

Gjithsej janë bërë 209.349 testime Covid-19. në vend.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 21193, numri i pacientëve të shëruar është 16397, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3996.