85 të infektuar, 45 të shëruar dhe 4 viiktima nga Covid 19 në Maqedoni

Advertisment

Në 24 orët e fundit janë bërë 1188 testime, ndërsa 85 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

Shkup 32 ,Kumanovë 9 ,Dibër 3 ,  Shtip 9 ,Prilep 1 ,Tetovë 1 ,Veles 2 ,Bitola 4 ,Kavadarci 6 ,Gostivari 7 ,Strumicë 1 ,Kochani 1 ,Demir Hisar 1 , Vinicë 1 ,Kichevë 7 ,

Reklame

4 persona, dy pacientë nga Shkupi, një pacient nga Dibër dhe një pacient nga Shtipi.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 45 pacientë të shëruar nga:

Shkup 1 ,Tetovë 13 ,Veles 2 ,Bitola 3   ,Demir Hisar 2  ,Delçevo 1 ,Sveti Nikole 13 ,Kichevë 7

Gjithsej 114807 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11839, numri i pacientëve të shëruar është 7664, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3648.