9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim!

23

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Ata na shohin lakuriq; Analizojnë sjelljen tonë; E dinë se sa agr.esivë jemi
Ata nuk kanë asnjë ide kur bagazhi është në një vend tjetër;

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona; Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.
Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen;

 

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër; Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.