9 raste të reja me koronavirus në Maqedoni, numri total 85

Ministria e Shëndetësisë informon se janë regjistruar nëntë raste të reja me koronavirus në vend. Me këtë numër të pacientëve të diagnostifikuar me Covid-19, sot deri më 12:00, kemi 85 të prekur në vend.

Sipas vendit, këto raste me Covid-19 janë regjistruar në gjashtë qytete: Shkup, Dibër, Shtip, Kavadar, Gostivar dhe Ohër.