9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi. Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet të merren shembull çifti ëi famshm turk.

FOTO: https://www.instagram.com/p/B-Ed8_bB8-p/?utm_source=ig_embed