9 të vdekur dhe 176 të prekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë kryer 870 teste dhe nga këta 176 kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, ndërkohë kanë ndërruar jetë edhe 9 persona.

Po ashtu janë shëruar edhe 80 pacientë.

Reklame

Shkup – 61, Tetovë – 22 ,Strugë – 19 ,Shtip – 14 ,Ohër – 14 ,Kumanovë – 8 ,Gostivar – 7 ,Kërçova – 6 ,Prilep – 5 ,Veles – 5 ,Resnjë – 5 ,Manastri – 3 ,Koçan – 2 ,Strumicë – 1 ,Demir Hisar – 1 ,Dibër – 1 ,Pehçevë – 1 ,Probishtip – 1