9 viiktima dhe 137 raste të reja me Covid-19

Advertisment

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1542 teste të realizuara 137 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona. Shkup 60, Kumanovë 13, Dibër 5, Shtip 16, Prilep 3, Tetovë 7, Srugë 1, Veles 3, Manastir 5, Ohër 1, Gostivar 11, Koçan 1, Probishtip 1, Demir Hisar 1, Vinicë 1, veti Nikollë 3 Kërçovë 5.

Instituti i Shëndetit Publik gjatë 24 orëve të fundit ka regjisturar 103 pacientë të shëruar. Shkup-53, Dibër-3, Shtip-1, Pprilep-6, Tetovë-7, Veles-5, Manastir-2, Kavadarc-1 Gostivar-11, Strumicë-1, Krushevë-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-9.

Reklame

Ndërsa 9 persona kanë humbur betejën me korona virusin.