90 000 euro për video klipin e Tunës (VIDEO)

Advertisment

Portali News33 ka arritur të sigurojë informacionin se Ministria për Sistem Politik dhe Marëdhënije ndërmjet Bashkësive ka harxhuar 90.000 mijë euro për video klipin e këngës së alfabetit të kënduar në një version ndryshe “modern”, nga këngëtarja Shkupjane, Altuna Sejdiu.

Siç është njoftuar më herët nëpër media, regjisori i kësaj kënge është një maqedon me emrin Aleksandar.

Reklame

Në ministrinë e udhëhequr nga Artan Grubi po mbizotron heshtja rreth harxhimeve të këngës. Nga ky dikaster ende nuk kanë kthyer pwrgjigje portalit News33 zyrtare se sa mjete buxhetore janë harxhuar për këngën e Tunës.

Kundër dukjes fizike të Tunë s në këgën e alfabetit reaguan dit më parë profesor e arsimtarë në detyrw të cilët thonin se kënga ka humbur dhe ka zbehur madhështinë e festës./News33