91 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë, bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet (VIDEO)

Advertisment

1 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet.

91-vjeçari Şerif Mehmet Erdem, i cili jetonte në fshatin Çeribaşı të rrethit Büyükorhan të Bursas, udhëton me një këmishë me mëngë të shkurtra edhe në dimër të ftohtë. Njeriu i vjetër që e urren ngrohjen nuk mban veshje te trasha. Şerif Mehmet Erdem, i cili urren nxehtësinë, nuk ulet në dhomën e furrës në shtëpi!

Reklame