912 viktima në një ditë në SHBA, mbi 200 000 të prekur

31 marsi është mbyllur me një bilanc shumë tragjik sa u përket vdekejev të Koronavirusit në SHBA, 912 persona kanë humbur jetën.

Kjo do të thotë se janë 354 vdekje më shumë se data 30. Ndërsa sot raportohet se numri i rasteve ka shkuar në 203848 dhe numri i vdekjeve totale 4482.

Të shëruar janë 8745, ndërsa në gjendje kritike 4888.