A do bëhen dasmat në verë? Edi Rama iu jep zgjidhjen çifteve

Edi Rama ka dalur sot gjatë ditës në një lidhje direkte me ndjekësit e tij në Facebook ku ju është përgjigjur pyetjeve që kanë qytetarët në këtë gjendje të jashtzakonshme dhe njëri ndër to bëri pyetjen e mëposhtme.

Komentuesi: Po lokalet e dasmave që kanë bërë prenotimet?

Edi Rama: Ose do presin të bëjnë dasmë të madhe, ose do bëjnë dasmë virtuale online, ose do të bëjnë si të bëjnë por në të gjitha rastet do të presin.