A do ta zëvendësojë Asaf Ademin kumanovari Driton Sulejmani?

23

A do ta zëvendësojë Asaf Ademin kumanovari Driton Sulejmani?

Partia Alternativa ne krye me Afrim Gashin tanime po pregadit zevendesimin e ministrit ne ikje Asaf Ademi i cili per arsye shendetsore po e le ministrine e Kultures.

Ministri i Kulturës në dorëheqje, Asaf Ademi, sonte ka qenë për iftar në Kumanovë, ku është pritur nga përfaqësuesit e Alternativës dhe nga kumanovarët në përgjithësi. Ademi është pritur edhe nga drejtori i Muzeut natyror-shkwncor nga Kumanova, Driton Sulejmani, i cili po përmendet në mesin e pasardhesve të mundshëm të tij në postin e Ministrit të Kulturës.

Por a do ti takoj kjo ministri serisht Alternatives se Gashit do te kuptohet ditet ne vazhdim.