A do të bëhet Alternativa pjesë e Qeverisë, flet Ismaili

Hysni Ismaili nga Alternativa ka refuzuar të përgjigjet nëse kjo parti do t’i bashkangjitet pushtetit. Ismaili këto deklarata i dha para mbledhjes së Kryesisë Qëndrore të partisë, ku pritet edhe të merret vendimi nëse do të bëhen pjesë e Qeverisë aktuale.

“Cila është më mirë, pushteti apo opozita? Pas një ose dy ore do ta dini. Si do të shkojë dhe si do të zhvillohet mbledhja brenda, ashtu do të keni deklaratë pas mbarimit të mbledhjes”