A do të mbyllen çerdhet? Ja çfarë thotë Shahpaska

Advertisment

Ministrja Jagoda Shahpaska vlerëson se situata me virusin korona dhe të infektuarit nëpër kopshte është stabile.

Ajo thotë se ministria e saj po e përcjellë situatën me kujdes të madh dhe vlerëson se tani për tani nuk ka nevojë për mbylljen e çerdheve.

Reklame

Përndryshe vendimin nëse çerdheve duhet tu vihet çelësi Shahpaska tha se do ta merr bashkarisht me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Qeverinë.